סלט הכי טעים לעונת החורף
סלט שומר, תפוחים ותפוזים!
מאת צביה אורן
המצרכים –
2 ראשי שומר שטופים וחתוכים עם קולפן לאורך.
3 גבעולי סלרי פרוסים דק
1 תפוח אדום עם קליפתו חתוך לרבעים ועם הקולפן לחתוך חצאי פרוסות דק
1 תפוז מפולט וחתוך לקוביות או פלחים ללא הקליפה הלבנה.
תיבול:
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח ורוד הימלאיה
קורט פלפל לבן
3 כפות מיץ לימון סחוט
מיץ מחצי תפוז סחוט
2 כפיות מייפל. או סילאן.
לערבב היטב.
אופן ההכנה –
את השומר, תפוח ומקלות סלרי להעביר לקערה סלט
או לכלי מאורך.
מזלפים את הרוטב מעל
מקשטים בפלחי תפוז
סלט טעים ביותר.
עסיסי ומרענן.