המתכון כמו במסעדה
ממש טעים
המצרכים-
חצי קילו חזה עוף רצועות
2 כפות רןטב סויה
חלבון ביצה
כוס קורנפלור בצלחת עם חצי כפית סודה לשתייה
בצל חתוך קוביות
4 שיני שום חתוך
פלפל אדום
גזר
פלפל ירוק גם חריף
פטריות טריות 4,5
לימון קלוף
אננס קוביות חצי קופסת שימורים
כפית סוכר חום
כף סויה
3 כפות רוטב צילי
מעט פפריקה
כפית אבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
רצועות חזה עוף
לערבב עם רוטב סויה ולטבול בחלבון ביצה.
ואז להעביר לצלחת הקורנפלור
לטגן קלות במחבת משני הצדדים – לא לשרוף .
להניח בצד.
להקפיץ בווק עם 3 כפות שמן קנולה או שומשום לבישול
בצל קטן חתוך אחר כך להוסיף שום, גזר חתוך דק,
פלפל ירוק ואדום וגם חצי פלפל ירוק חריף, פטריות חתוכות
לימון אחד חצוי קלוף ופרוס דק,
להוסיף אננס קוביות
סוכר חום
ולתבל רוטב סויה , רוטב צילי מתוק, פפריקה אדומה חריפה מעט, אבקת מרק, פלפל שחור גרוס מעט.
להקפיץ הכל לפי סדר להוסיף את הנתחי עוף לערבב היטב.
ולהוסיף 1/3 כוס מים ולבשל מעט.
שימו לב הלימון ללא הקליפה אחרת זה מר .
בתאבון