עוגת תפוחים הפוכה – כמה שהיא טעימה

נועם זיגדון

עוגת תפוחים הפוכה

מאת נועם זיגדון

מתאים לתבנית בנונית 24
כוס מדידה חד פעמית חמה

המצרכים-

לתחתית :

5 תפוחים קלופים
3-4 כפות סוכר חום
מיץ מחצי לימון
1 כפית קינמון
תוספות אפשריות :
אגוזים קצוצים /חמוציות / צימוקים

לקלף את התפוחים
לחצות ולפרוס לפרוסות דקות
להוסיף את הלימון הקינמון והסוכר
להניח נייר אפיה בתבנית
לשמן היטב עם חמאה או מחמאה
לשפוך מעל את התפוחים

המצרכים לעוגה-
4 ביצים L
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמנת צימחית
1-1/2 כוסות קמח תופח
(אם אין קמח תופח להוסיף כפית אבקת אפיה )

להקציף את הביצים עם הסוכר כמה דקות עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה
להוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים
לצקת מעל התפוחים
לתת טפיחות קלות על השיש
להכניס לתנור שחומם מראש על 170° כ- 45 דקות
להפוך את העוגה על מגש
לפזר אבקת סוכר

באהבה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *