מייפל תפוחים ופקאן זה תמיד שילוב מנצח בעוגה

 

עוגת מייפל פקאן ותפוח היא לא סתם קינוח,

היא חגיגה של טעמים חורפיים חמימים, שילוב מושלם של מתיקות עדינה,

פריכות אגוזית וניחוחות פירותיים.

כל פרוסה היא פינוק מושלם לימים קרים, רגע מתוק של נחמה ורוגע.

 

מייפל תפוזים ופקאן🔥
שילוב מנצח🔥
עוגת מייפל פקאן ותפוזים /חני קונאשוילי
המצרכים –
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1כוס שמן
1כוס מיץ תפוזים
2 כפות מייפל
1אבקת אפיה
3 כוסות קמח
כחצי כוס אגוזים קצוצים פקאן
למעלה –
3/4 כוס פקאנים קצוצים.
אופן ההכנה –
להקציף חלבונים בהדרגה להוסיף סוכר עד לקצף יציב.
להוסיף חלמונים שמן מיץ תפוזים ומייפל.
להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף קמח אבקת אפיה ואגוזים קצוצים.
לשמן תבנית לשפוך את הבלילה
לפזר מעל עוד כ3/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים.
לאפות ב160 מעלות כשעה.
איך שמוציאים מהתנור לחורר עם קיסם לשפוך מעל מייפל בנדיבות.
***כוס מדידה היא כוס לשתיה חמה ***
בהצלחה חני❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *