קציצות דגים – להתעלף מהטעם וזה לא מתכון שאתם מכירים

אבי שריד
קציצות דגים להתעלף מהטעם.
מתכון של אלוף הרשת – אבי שריד 
זה כמות גדולה – אפשר להכין מחצית הכמות .
המצרכים –
2 קילו מושט ללא עור
3 ביצים
2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
7 שיני שום כתוש
3 כפות קמח מצה
מלח
פלפל שחור
כוסברה קצוצה
לרוטב –
6 גמבות
פלפל שטה לפי טעם
15 שיני שום
כוסברה קצוצה
6 עגבניות
כף פפריקה
אופן ההכנה –
את דגי המושט , הרתחתי במים 12 דקות, הורדתי למסננת ,ונתתי לזה להתקרר,
לאחר שזה התקרר פוררתי את הדגים עם מזלג בקלי קלות.
הוספתי לזה 3 ביצים שתי פרוסות לחם לבן רק החלק הרך,
כתשתי 7 שיני שום, ושלוש כפות קמח מצה.
מלח ופלפל שחור, וחופן ענק של כוסברה קצוצה.
הכנסתי למקרר לשעה ,
בינתיים בסיר רחב , טיגנתי 6 גמבות פרוסות לרצועות,
והוספתי כמה פלפל שטה, הוספתי 15 שיני שום חופן של כוסברה ,
 6 עגבניות חתוכות קטן, כף גדולה של פפריקה, בישלתי את זה כשעה על אש נמוכה.
שמתי בסיר נוסף שמן וכף פפריקה , טיגנתי את הקציצות בתוך השמן עם הפפריקה ,
לאחר שסיימתי הוספתי את הגמבות עם כל המרכיבים על הקציצות,
הוספתי חצי כוס מים ובישלתי על אש נמוכה עוד 20 דקות .
תהנו

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *