מתכון לקציצות מחמאר.
נאוה מלכה
המצרכים-
4 תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה.
2 גזרים מקולפים ומבושלים עד לריכוך.
3 ביצים.
בצל קצוץ.
עלי פטרוזיליה..
עלי כוסברה.
3 כפות קמח מצה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
כורכום
אופן ההכנה –
חשוב שתפוחי האדמה יהיו יבשים לגמרי אפשרי לשים בתנור וליבש אותם.
לקלף למעוך גס..
את הגזר לחתוך לקוביות.
להוסיף לקערה בצל קצוץ עשבי תיבול..
לטרוף היטב את הביצים להוסיף..
להוסיף את התבלינים.
לחמם מחבת שמן חצי עמוק.
חשוב שהשמן יהיה חם.
ליצור קציצות ולטגן לא להפוך עד שרואים שצד אחד הזהיב.
להעביר לניר סופג.
טיפים-
חשוב שהתפוחי אדמה יהיו יבשים והעיסה קרה לגמרי..
למעוך למרקם גושי.
אפשרי לוותר על הגזר