איך מכינים אסאדו בתנור תבשיל חגיגי וטעים

חדוה ינר

אסאדו בתנור קל וטעים

המצרכים-

כ 2 קילו נתחי אסאדו

2 בצלים גדולים פרוסים

ראש שום

3 תפוחי אדמה לקוביות

בטטה אחת גדולה פרוסה

מלח

פפריקה

פלפל שחור

כף מרק בצל או פטריות

מעט כורכום

3 כפות טריאקי או דבש

2 כפות סויה

צרור קטן של עלי טימין

אופן ההכנה –

בסיר כבד צורבים היטב מכל הצדדים את הבשר.

מוציאים ומטגנים אחר כך את הבצל .

מוסיפים את התבלינים והירקות ומסדרים את הבשר בסיר

מוסיפים מים בגובה התבשיל לא יותר מידי.

מכסים ומבשלים כשעה על הגז .

אחר כך מכניסים לעוד כשעתיים שלוש לתנור  עד שהבשר רך .

בזמן האפייה לבדוק את הנוזלים .

בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *