אסאדו בתנור קל וטעים
המצרכים-
כ 2 קילו נתחי אסאדו
2 בצלים גדולים פרוסים
ראש שום
3 תפוחי אדמה לקוביות
בטטה אחת גדולה פרוסה
מלח
פפריקה
פלפל שחור
כף מרק בצל או פטריות
מעט כורכום
3 כפות טריאקי או דבש
2 כפות סויה
צרור קטן של עלי טימין
אופן ההכנה –
בסיר כבד צורבים היטב מכל הצדדים את הבשר.
מוציאים ומטגנים אחר כך את הבצל .
מוסיפים את התבלינים והירקות ומסדרים את הבשר בסיר
מוסיפים מים בגובה התבשיל לא יותר מידי.
מכסים ומבשלים כשעה על הגז .
אחר כך מכניסים לעוד כשעתיים שלוש לתנור עד שהבשר רך .
בזמן האפייה לבדוק את הנוזלים .
בהצלחה .