הסוד ללחם שום רך ונימוח

ירדנה ג'נאח

הסוד ללחם שום רך ונימוח

ירדנה ג'נאח

המצרכים –

לבצק
4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
4 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
ובערך כוס וחצי עד 2 כוסות מים חמימים.
3/4 כוס שמן זית
כף שום כתוש
1/2 צרור פטרוזיליה ולערבב היטב
142 חבילה כוסברה 1/4 חבילה שמיר .
אופן ההכנה –
בצק – להכניס הכל למיקסר וו לישה וללוש 10 דקות
להתפיח 40 דקות .
לפתוח את הבצק על נייר אפייה משומן בשמן זית בגודל תבנית מלבנית גדולה .
 לחתוך לריבועים .
להתפיח שוב חצי שעה .
לערבב שמן עם שום וכל הירוקים.
למרוח את הבצק גם בחריצים .
אפשר להכניס חתיכות של מוצרלה לחריצים.
לשמור מעט מהשמן המתובל לאחרי האפיה .
אופים על 180 מעלות עד להשחמה .
כשיוצא מברישים בשאר השמן שנותר .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *