
בימים חמים זה קל וטעים
בלי אפייה
קינוחי כוסות מי אוהבת

מוס שוקולדי פרווה ובלי ביצים/רונית פרץ
כמות ל 6 מנות אם רוצים יותר אפשר להכפיל
המצרכים- 
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס מים/חלב
קצפת צמחית/או רגילה חלבית
כפית נס קפה
אופן ההכנה –
להמיס את השוקולד והמים
במיקרו ולערבב , לקרר מעט.
להקציף את הקצפת והנס קפה
לקצף רך ונוזלי כן לא ליציב
להוסיף את השוקולד לקצפת לערבב בעדינות .
למזוג לשקית זילוף לתת למוס לנוח חצי שעה במקרר.
לזלף לכוסיות הגשה
זה כל כך טעים שלא יאמינו שזה פרווה
באהבה רונית פרץ
 
								