סמבוסק חומוס עיראקי של הסבתות
הכי טעים שיש
המצרכים-
1 קילו קמח
כף שמרים יבשים
1 כף מלח
סוכר כפית
חצי כוס שמן
2.5 כוסות מים
מילוי
6 בצלים קצוצים
חצי קילו חומוס גרגירים מבושל
אופן ההכנה –
הבצק ללוש במיקסר עד שהוא אחיד וגמיש כמה דקות .
לכסות ולהתפיח במקום חמים.
המילוי –
לטגן בצלים שיזהיבו היטב.
חומוס להשרות 12 שעות ואחר כך לבשל – אפשר בסיר לחץ.
לטחון .
ואז לערבב את החומוס עם הבצל
כף כמון
כפית כורכום
כף פפריקה חריפה
מעט מלח לפי הטעם
לרדד הבצק לקרוץ עיגולים ולמלא במלית .
לסגור לסמבוסק
לטגן בשמן עמוק